Neteja i desinfecció de coronavirus a Sant Cugat del Vallès

Desinfectem i netegem en profunditat la teva oficina o empresa a Sant Cugat del Vallès

Neteja i desinfeccio de coronavirus a Sant Cugat del Valles

Les oficines i les empreses poden ser un possible focus de contagi i, per això, es fa ara més necessari que mai, comptar amb un servei de neteja professional, que garanteixi la completa desinfecció dels espais i zones comunes i que garanteixen la seguretat de tots els treballadors i clients. A Jaf Experts en Neteges ens hem adaptat perfectament a aquestes noves amenaces i hem incorporat a la nostra cartera de serveis un fonamental, el que consisteix en la neteja i desinfecció de coronavirus a Sant Cugat del Vallès.

El servei de desinfecció de coronavirus que realitzem es caracteritza per la seva efectivitat i per la seguretat, tant per al nostre personal com per a tots vosaltres. Utilitzem una de les tècniques més capdavanteres que existeixen, que és la que treballa amb l’ozó, un desinfectant que serveix tant per eliminar virus i bacteris com a males olors. A Jaf Experts en Neteges oferim aquest servei a qualsevol client de Catalunya, la qual cosa vol dir que ens desplacem a on necessiti la teva empresa. Avui dia prestem els nostres serveis a Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès, Sant Quirze del VallèsRubí, Barberà del Vallès, Terrassa i Sabadell, entre altres emplaçaments.

Desinfecció i neteja amb ozó. Espais lliures de coronavirus

Els espais comercials i oficines són llocs en els quals es concentra un gran nombre de persones al llarg del dia, de manera que és necessari ser molt acurat amb la neteja i desinfecció constant d’aquests llocs. És recomanable que es realitzin neteges amb ozó en oficines, aules, sales d’espectacles, edificis públics i privats, guarderies, naus industrials, cambres frigorífiques i centres sanitaris per assegurar-se que són llocs completament segurs. A Jaf Experts en Neteges realitzem aquest servei de forma completament professional i, per això, ens desplacem fins al teu lloc de treball o edifici amb els mitjans tècnics que siguin necessaris. El nostre personal t’explicarà el procediment que realitzarà i atendrà personalment tots els dubtes que tinguis.

Si és la primera vegada que sents parlar de la neteja amb ozó, et direm que és una de les més efectives que existeixen i que s’ha demostrat que és molt eficaç en virus com el coronavirus. Els tractaments d’higienització amb ozó poden acabar amb el 99,9% dels bacteris de caràcter nociu, com la E. Coli, E. Coli 157, Pseudomonas, Salmonella, Staph, MRSA, Listeria i el virus H1N1, entre altres. Els nivells d’higienització que s’aconsegueixen amb aquest procediment són dels més alts que existeixen. Si desitges saber més sobre el nostre servei de neteja i desinfecció de coronavirus a Sant Cugat del Vallès truca’ns per telèfon o demana’ns informació a través de correu electrònic i et donarem totes les dades que ens demanis sense cap mena de compromís.