Empreses de neteja a Ripollet

Som especialistes en la neteja i manteniment de tota classe d’edificis i espais

Empreses de neteja a Ripollet

La primera imatge que es percep d’un lloc és primordial a l’hora de fer-nos un esquema mental de com és: si veiem que es tracta d’un espai que no està molt net tindrem una imatge molt més negativa que si comprovem que té una perfecta neteja, està tot ordenat i fa bona olor.

A Jaf Experts en Neteges t’ajudem a mantenir aquesta bona imatge i a tenir les teves instal·lacions en perfectes condicions, per al teu benestar i el de totes les persones que visquin, treballin o vagin a visitar aquest lloc. De fet, som una de les empreses de neteja a Ripollet que m és quantitat de serveis ofereix, ja que ens dediquem tant a la neteja d’oficines com de naus industrials, edificis residencials o negocis, entre altres llocs.

A més, treballem per a clients procedents de qualsevol racó de Catalunya: Lliçà de Vall, Ripollet, Sabadell, Barberá del Vallès i Cerdanyola. Truca’ns ara mateix, explica’ns el que necessites i et facilitarem un pressupost sense cap classe de compromís.

ELS NOSTRES SERVEIS DE NETEJA A RIPOLLET

A Jaf Experts en Neteges ens preocupem perquè aconsegueix tenir un espai net, ecològic i lliure d’olors. Per això, posem a la teva disposició els millors mitjans tècnics i humans, que realitzaran els treballs segons l’acordat i cuidaran de tots els detalls. En resum, alguns dels serveis que realitzem a la nostra empresa de neteja a Ripollet són els següents:

MANTENIMENT

el nostre servei de manteniment és integral i personalitzat, de manera que pots contractar els serveis en els quals estiguis interessat. Realitzem neteja de sòls, abrillantats, polits de superfícies de garatges, tractaments en moquetes, tractaments anti grafiti en les façanes i desinfecció de zones infectades per insectes.

ALTRES SERVEIS

Treballem tant per empreses com per a particulars que tinguin alguna necessitat puntual o periòdica. Realitzem neteges de final d’obra, desenvolupem neteges tècniques de diferent naturalesa, oferim un servei de bugaderia, recollim contenidors higiènics i netegem ascensors panoràmics. Demana’ns el que necessitis.

 

La teva empresa de neteja de referència a Ripollet

A Jaf portem fa molts anys que ens dediquem en cos i ànima a la realització de tota classe de neteges, comptem amb l’aval i la confiança de desenes de clients satisfets. És fonamental que a l’hora de contractar a una empresa que s’encarregui del manteniment del teu edifici t’asseguris que són professionals, tenen tots els permisos i posseeixin bons comentaris. D’aquesta manera evitaràs molts problemes que puguin sorgir després de signar el contracte.

Truca’ns ara mateix, envia’ns un correu electrònic o vine a veure’ns fins a la nostra oficina i explica’ns el que necessites. A Jaf Experts en Neteges estem a la teva completa disposició.