Empresa de neteja professional a Sabadell

Confia en la professionalitat de Jaf Experts en Neteges i gaudeix d’unes instal·lacions sempre netes i desinfectades

Empresa de neteja professional a Sabadell

A Jaf Experts en Neteges t’oferim un servei professional, basat en la professionalitat de tot el nostre personal i en les ganes de continuar creixent en un sector cada vegada més competitiu.

Demana’ns pressupost i te l’entregarem sense cap mena de compromís per part teva. Vols saber quins són els valors que no perdem de vista en el nostre dia a dia? Continua llegint perquè a les següents línies et donem totes les claus.

VULL DEMANAR PRESSUPOST

VALORS DE JAF EXPERTS EN NETEGES

 • Tracte cordial i professionalitat. Som una empresa especialitzada en els diferents serveis bàsics que demanda el mercat.
 • Capacitat de realitzar una gestió personal rigorosa en l’organització i control, respectuosa en el social i generosa en la formació dels nostres col·laboradors professionals.
 • Esperit de millora continua dels nostres processos.
 • Constant generació de valor en tots els àmbits.
 • Ambició i gust pel treball.
 • Anticipació i previsió.
 • Projecte comú de tot l’equip humà, orientat a satisfer al client.
 • Estabilitat i seguretat en la prestació dels serveis .
 • Tenim el reconeixement en l’àmbit d’igualtat d’oportunitats, atorgat per les autoritats locals.

Per aconseguir tots els nostres objectius i poder continuar amb els valors que ens caracteritzen és fonamental que assegurem una sèrie de garanties als nostres clients.

No només la garantia d’un treball ben fet, per part del personal especialitzat en cada una de les àrees de l’empresa, sinó un treball que compleixi amb les expectatives de cada una de les persones que acudeixen a nosaltres.

A Jaf Experts en Neteges treballem per als nostres clients i la seva satisfacció és una de les nostres principals preocupacions.

ÀMPLIES GARANTIES

 • Control exacte de les costes d’higiene i neteja.
 • Flexibilitzant l’ocupació, adequant en tot moment la plantilla de netejadors/es a les teves necessitats.
 • Simplificació del cost administratiu i de seguiment, unificant serveis i subministraments en un sol proveïdor.
 • L’alt grau de professionalitat del nostre personal millorarà les condicions higièniques i ambientals de les teves instal·lacions i augmentarà l’eficàcia i rendibilitat de les teves necessitats de neteja.
 • Etiquetat amb l’ecotiqueta de la Unió Europea dels productes de neteja, amb la certificació de qualitat i respecte al medi ambient.
 • Preu ajustat al teu nivell d’exigència i a les teves necessitats.
 • Homologació de processos avalats per URS en les normes ISO 9001, ISO 14001 e ISO 45001.

Si desitges contractar els nostres serveis de forma periòdica o ocasional, posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que et facilitem a la nostra pàgina web i et presentarem una proposta feta a la teva mida. Són molts els recursos que posem a la teva disposició i els beneficis que pots obtenir amb Jaf Experts en Neteges, la teva empresa de neteja professional a Sabadell i destaquen els següents:

BENEFICIS

Rendibilitat. La millor relació qualitat-preu, gràcies a un equip professional, rigorosos mètodes de treball, recursos tècnics avançats. Possibilitat de convertir els costos fixos en variables.

Seguretat. Equip propi, plenament legalitzat, dóna una total tranquil·litat a qui ens confia la neteja i imatge de les seves instal·lacions.

Comoditat. Possibilitat de subministrament de tot el material higiènic i sanitari. Simplificació de costos administratius i seguiment en unificar serveis i subministrament en un sol proveïdor.

Flexibilitat. El nostre personal especialitzat i la nostra experiència ens permeten adaptar-nos a les més variades necessitats dels nostres clients.

Rapidesa. Estem preparats per acudir puntualment quan es precisa qualsevol dels nostres serveis.

RECURSOS

Equips humans competents i altament especialitzats que garanteixen la qualitat del servei contractat.

Equip de supervisors/es per la posada en marxa i seguiment preventiu del servei, amb l’objectiu d’assegurar la satisfacció dels nostres clients.

Equips tècnics d’última generació per optimitzar la prestació de les diferents classes de neteja.

Formació permanent en l’especialitat i en seguretat, a fi de potenciar la capacitat de resposta al mercat de forma regular.

Equip d’especialistes assessoren sobre la millor estratègia i racionalització del servei d’acord amb les teves pretensions i pressupost.

 

VULL CONTACTAR AMB JAF EXPERTS EN NETEGES