Neteja i desinfecció de coronavirus a Rubí

La nostra empresa de neteja s'encarrega de la desinfecció especial per coronavirus de tota mena d'espais a Rubí, Barcelona

Neteja i desinfecció de coronavirus a Rubí

En aquests temps convulsos, a causa de la pandèmia mundial generada pel coronavirus, la neteja i desinfecció de tota mena d'espais ha adquirit una gran importància. Si vols que les teves instal·lacions estiguin completament lliures de virus i bacteris, el millor és que contractis una empresa especialitzada en la neteja i desinfecció de coronavirus a Rubí i a Jaf Experts en Neteges et podem oferir tot el que necessites. Tenim un equip de treball professional i preparat per a escometre tota classe de treballs, comptem amb els millors mitjans tècnics per a la realització de les tasques de desinfecció i desenes de clients satisfets ens avalen. Truca'ns ara mateix i t'explicarem com realitzem les neteges especials de coronavirus i quins procediments realitzem.

Aplicacions de neteja especials amb ozó

Per a nosaltres és molt important oferir als clients un servei eficaç i que al seu torn sigui respectuós amb el medi ambient. Per aquesta raó fem la neteja i desinfecció de coronavirus a Rubí amb la tècnica d'ozó, que és una de les més efectives. Aquí t'expliquem algunes de les aplicacions i beneficis que pot tenir:

  • APLICACIONS EN L'AIRE: L'ozó elimina els agents contaminants presents en l'aire. És molt eficaç amb els virus, bacteris i fongs.
  • APLICACIONS EN L'AIGUA: És l'ús clàssic que se li ha donat l'ozó, que serveix per a l'esterilització de l'aigua potable.
  • APLICACIONS PER A LES MALES OLORS: Les males olors poden procedir de moltes superfícies i l'ozó actua en contra d'elles, deixant un ambient net, fresc, higienitzat i lliure de males olors.

Neteja amb ozó en tota mena d'espais públics i privats

El servei de neteja i desinfecció de coronavirus a Rubí que oferim a Neteges Jaf és perfecte per a oficines, aules, sales d'espectacles, edificis públics, espais privats i guarderies i centres educatius. A més, també podem atendre les trucades de clients procedents de l'àmbit industrial, com a naus industrials i cambres frigorífiques, entre altres.

Si estàs interessat a contractar aquest servei amb nosaltres, truca'ns per telèfon i et donarem un pressupost previ sense cap mena de compromís per part teva. Recorda que a Jaf Neteges treballem en pràcticament tota la província de Barcelona, amb destacada presència a Rubí, Sant Quirze del VallèsSant Cugat del Vallès, Sabadell i Terrassa.

VULL CONTACTAR AMB JAF NETEGES