Empreses de neteja a Lliçà de Vall

La nostra empresa és capdavantera en la neteja de comunitats, oficines i edificis

Empreses de neteja a Lliçà de Vall

Jaf Experts en Neteges és una de les empreses de neteja a Lliçà de Vall que t’ofereix serveis completament integrals. Per integrals ens referim a la neteja de diferents espais, estades i edificis. Tenim personal suficient i preparat per escometre qualsevol classe de treball, des d’una neteja de final d’obra d’un habitatge fins a la neteja periòdica d’una comunitat de propietaris, sense oblidar-nos del manteniment diari d’un edifici. Truca’ns ara mateix i explica’ns el que necessites, acudirem a la teva adreça de Lliçà de Vall i realitzarem el treball o servei que ens hagis encarregat.

Neteja integral i personalitzada d’edificis, comunitats i empreses

Si ets dels que busca professionalitat, serietat, qualitat i bons preus, nosaltres som l’empresa de neteja que necessites. Ens fem càrrec de la neteja de la teva empresa o habitatge, seguint al peu de la lletra les teves indicacions, acudint en les hores que ens indiquis i utilitzant materials ecològics, que no danyen el medi ambient (tots els nostres productes tenen la certificació europea Ecolabel). Si vols conèixer una mica més a fons alguns dels serveis de neteja que t’oferim en llocs com Lliçà de Vall, Sabadell, Montcada i Reixac, Cerdanyola, Barberà del Vallès o Barcelona, aquí te’ls enumerem:

COMUNITATS

El manteniment de comunitats de propietaris és un dels serveis més sol·licitats per part dels nostres clients. Ens encarreguem que tots els racons del teu edifici llueixin sempre nets i estem pendents de tot perquè no sorgeixi cap problema (si es fundi una llum canviem la bombeta; arreglem portes que no obren, abrillantem els sòls, etc). El servei és completament personalitzat, de manera que pots contractar-nos pels dies, hores i serveis que vulguis.

INDUSTRIALS

A Jaf Experts en Neteges realitzem neteges industrials en profunditat, per a les quals utilitzem equips i sistemes específics, d’alta tecnologia. Per exemple, som experts en la neteja en altura de sostres, lluernes i vidres amb sistemes d’alta pressió; i netegem, polim i abrillantem tota classe de sòls, independentment del material en què estiguin fabricats.

FINAL D’OBRA

Els nostres tècnics compten amb l’experiència suficient per a escometre qualsevol classe de treball relacionat amb les neteges de final d’obra. Aquests treballs són completament integrals, la qual cosa vol dir que inclouen els operaris, tots els productes que necessitem i l’assegurança de responsabilitat. A més, et garantim uns excel·lents resultats i uns preus molt ajustats respecte a la qualitat que prestem.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ A JAF EXPERTS EN NETEGES

Neteja i desinfecció de coronavirus a Lliçà de Vall

A Neteges Jaf protegim la teva empresa davant del coronavirus i altres virus i bacteris. Treballem a Lliçà de Vall

L’aparició de la pandèmia mundial provocada pel coronavirus ha canviat la forma de viure, la manera de protegir-se i la manera de netejar de milions de persones al llarg del planeta. Moltes empreses s’han adonat de la importància que ha de tenir un espai de treball ben desinfectat i a Neteges Jaf[...]