Neteja i desinfecció de coronavirus a Sabadell

A JAF Experts en Neteges treballem per combatre la Covid-19 amb la nostra neteja especial de recintes

Neteja de Coronavirus a Sabadell

La crisi sanitària que està vivint el país a causa de l’aparició del temut virus Covid-19 no només ha canviat les rutines i hàbits de gran part de la població sinó que ha fet més necessària que mai la correcta neteja i desinfecció d’espais en els quals hi ha un tràfec de persones important al llarg del dia. A Jaf Experts en Neteges no ens mantenim al marge d’aquest problema i volem anunciar-te que estem al teu costat per a tot el que necessitis de nosaltres. Per aquesta raó hem incorporat un nou servei al nostre extens catàleg, que consisteix en la neteja i desinfecció de coronavirus a Sabadell.

VULL DEMANAR PRESSUPOST

Com es transmet el virus Covid-19?

Com ja sabràs la perillositat d’aquest virus radica en la seva ràpida propagació d’unes persones a unes altres, per això és tan necessària la neteja i desinfecció de totes les superfícies. S’ha demostrat que aquest virus no es propaga per l’aire, però si a través de les petites secrecions respiratòries que totes les persones generem en tossir o en esternudar. Aquestes secrecions es dipositen sobre les diferents superfícies, com taules, màquines de treball, teclats de l’ordinador i el virus sobreviu aquí durant algun temps, de manera que la següent persona que toqui amb les seves mans aquests llocs també es pot contagiar.

A Jaf Experts en Neteges hem desenvolupat un servei de neteja i desinfecció de coronavirus a Sabadell completament eficaç, que manté netes i fora de perill les instal·lacions de les empreses, fàbriques i comunitats de propietaris. Si vols que et donem més informació al respecte o simplement vols demanar-nos un pressupost, posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans publicats en aquesta pàgina i et donarem una resposta ràpida i directe.

Com es realitza la desinfecció especial de la Covid-19?

A Jaf Experts en Neteges utilitzem l'hipoclorit sòdic amb la disolució correcta per a una neteja completa, especial i exhaustiva de tota classe d'espais, destacant la nostra presencia a comunitats de veïns i propietaris, empreses, oficines, despatxos professionals i fàbriques. Aquestes accions es poden complimentar amb un tractament d'ozó per a que resulti una desinfecció total.

Anem totalment preparats i protegits i ens encarreguem de la neteja de l’espai indicat. Acudim, com a la resta de serveis que oferim, a l’hora acordada amb els nostres clients i no parem fins a deixar tot l’espai net i desinfectat. Abans d’iniciar la desinfecció amb hipoclorit sòdic és molt important que el lloc estigui net, és a dir, que no tingui partícules de pols o brutícia sobre les taules, màquines, terres o banys. Això vol dir que és com fer una doble neteja, la normal que faríem sempre i després la desinfecció amb hipoclorit sòdic.

Un cop tenim les superfícies d'una àrea desinfectada manualment es fa el tractament d'ozó perque desinfecti l'aire obtenint aixíuna desinfecció total.

La protecció dels nostres treballadors és molt important per a nosaltres, per això hi aniran proveïts de totes les mesures de protecció i seguretat personal. Tots els treballs de neteja i desinfecció de coronavirus a Sabadell que realitzem són seguint estrictament la normativa vigent i tots els protocols de seguretat i higiene en el treball. Recorda que a Jaf Experts en Neteges ens desplacem a qualsevol racó de la geografia catalana, de manera que acudim a desinfectar centres de treball i comunitats a Sabadell, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Granollers o Terrassa, entre altres.

VULL CONTRACTAR AQUEST SERVEI