Neteja Sabadell

Confia la imatge, salut i higiene de les teves instal·lacions a la nostra empresa de neteja a Sabadell

Neteja Sabadell

Et donem la benvinguda a la web de Jaf Experts en Neteges, empresa especialitzada en la neteja de tota classe d’espais a Sabadell des de 1972.

La nostra dilatada trajectòria professional ens converteix en l’organització idònia per gestionar el servei integral en higiene de qualsevol empresa (per molt exigent que sigui). A Jaf Experts en Neteges satisfem totes les teves necessitats de manteniment de neteja amb la millor relació qualitat-preu.

VULL DEMANAR PRESSUPOST

Serveis de neteja professional a Sabadell i a tota la província de Barcelona

Amb la nostra professionalitat i tecnologia podem oferir-te la més extensa gamma de serveis d’higiene i neteja a Sabadell a qualsevol classe d’edifici o local, d’acord amb la nostra política de qualitat, medi ambient, seguretat i salut laboral.

EL NOSTRE OBJECTIU

El nostre principal objectiu és millorar el teu entorn de treball i ho aconseguim atenent a les teves exigències i necessitats especifiques. Garantim ÒPTIMA RENDIBILITAT, SEGURETAT I EFICÀCIA. Ens posem al teu servei per assessorar-te i estudiar el millor sistema de neteja per les teves instal·lacions i pel tractament de sòls, parets i/o vidres, entre altres elements.

EXCEL·LENT SERVEI

A JAF Experts en Neteges apliquem el tractament i producte més adequat per cada classe de brutícia. Estudiem el millor mètode a desenvolupar en neteges tècniques i especials de les teves instal·lacions. Sempre tenint en compte la prevenció dels riscos laborals, la sinergia amb l’ecologia i el nostre entorn i amb un esperit de millora continua en els processos.

Servei de consulta gratuït

NO ASSUMEIXIS RISCOS INNECESSARIS en contractar una empresa de neteja. Tu ets el responsable subsidiari del que pot succeir a les teves instal·lacions: exigeix: TC2 del personal, certificació per a contractistes i subcontractistes, pòlissa de responsabilitat civil i pòlissa d’assegurances d’accidents col·lectius.

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!