Neteja i desinfecció de coronavirus a Sant Quirze del Vallès

A Neteges Jaf som experts en la desinfecció d’espais per a la protecció enfront del coronavirus a Sant Quirze del Vallès

Neteja i desinfecció de coronavirus a Sant Quirze del Vallès

La pandèmia global provocada pel coronavirus ha canviat la nostra forma d’actuar, de treballar i de netejar, sobretot el referit a la neteja. Ara és necessari, més que mai, desinfectar en profunditat les diferents superfícies per a tallar així d’arrel la transmissió del virus entre persones.

A Neteges Jaf ens hem adaptat a aquest nou desafiament i hem integrat un nou servei a la nostra cartera de treballs professionals, que és centrar en la neteja i desinfecció de coronavirus a Sant Quirze del Vallès.

Si desitges contractar aquest servei en exclusiva o simplement vols que t’expliquem en què consisteix i amb quina periodicitat és necessari realitzar-ho, posa’t en contacte amb nosaltres ara mateix a través del telèfon, trucant al 937 238 350, o mitjançant correu electrònic a la següent adreça: jafnetegesjaf.net.

Desinfecció de superfícies amb ozó.

A Neteges Jaf hem implementat els millors mitjans tècnics i productes de neteja, apropiats per la neteja i desinfecció d’oficines, locals comercials, habitatges i tota classe d’espais a Sant Quirze del Vallès. En concret, utilitzem ozó per la realització d’aquesta classe de desinfecció, que tècnicament es denomina 'bacteriólisis'.

Aquest producte, aplicat de forma correcta per professionals de la neteja, farà que els virus i bacteris que es troben en l’aire i sobre les superfícies desapareguin i s’impedeixi l’aparició de qualsevol altre bacteri, per molt potent que aquesta sigui.

A més, a Neteges Jaf realitzem el que es denomina 'desodorització per ozó', o cosa que és el mateix, eliminem les fons de mala olor de qualsevol lloc: parets, sostres, sòls o mobiliari.

El servei que oferim a la nostra empresa especialitzada en la neteja i desinfecció de coronavirus està disponible en pràcticament qualsevol zona de Catalunya, amb especial presència en els municipis de Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès i Terrassa, entre altres.

Simplement, posa’t en contacte amb nosaltres, explica’ns que és el que necessites i t’ajudarem a eliminar la brutícia de qualsevol estada. Confia en nosaltres, tenim una àmplia experiència en el sector i comptem amb una àmplia cartera de clients satisfets.

CONTACTAR AMB NETEGES JAF