Empresa de neteja a Barcelona

Empreses de neteja a Barberà del Vallès

Si vols qualitat en els teus serveis de neteja a Barberà del Vallès, confia en la nostra empresa

Empreses de neteja a Barberà del Vallès

A JAF Experts en Neteges ens hem convertit en un referent de les empreses de neteja a Barberà del Vallès. En la nostra dilatada experiència (de més de 40 anys) se sumen un equip de professionals qualificats i en permanent formació i els millors mitjans tècnics del sector. Confiar en nosaltres és garantia d’èxit.

A JAF Experts en Neteges som seriosos, responsables, puntuals i de confiança. Treballem amb eficàcia i rapidesa. Amb la nostra empresa de neteja a Barberà del Vallès tindràs la seguretat d’estar en bones mans.

 

Descobreix els nostres serveis de neteja a Barberà del Vallès

Empreses de neteja a Barberà del Vallès hi ha moltes, però poques t’ofereixen una cartera de serveis tant amplia com la nostra. A JAF Experts en Neteges estem especialitzats en:

  • Manteniment de neteja per a tota classe d’instal·lacions: comunitats de veïns, naus industrials, garatges, estacionaments… Amb freqüència diària, bisetmanal, quinzenal o mensual, tu decideixes.
  • Neteges de fi d’obra després de construccions i reformes. Ens encarreguem que tot quedi relluent. Estem al servei de clients particulars, promotors i constructors d’habitatges.
  • Neteja de grafitis en diferents superfícies (fins i tot vidres) i aplicació de tractaments específics per al manteniment de les zones tractades.
  • Poliment i abrillantat de sòls i parets de diferents materials: marbre, terratzo, pvc, granit, linòleum… Aconseguim que els paviments quedin tan brillants i relluents com el primer dia.
  • Neteja de vidres i d’ascensors panoràmics amb aigua osmotitzada, sense utilitzar detergents que puguin danyar la seva superfície.
  • Servei de bugaderia. Eliminem qualsevol taca o resta de brutícia en peces, cortines, catifes o tapisseries. A més, realitzem tractaments específics sobre moquetes i entapissats.
  • Servei de contenidors higiènics per a recollida de compreses en WC. Possibilitat de subministrament de material higiènic sanitari.
  • Neteja i desinfecció de coronavirus

Si busques empreses de neteja a Barberà del Vallès, contacta amb nosaltres i sol·licita pressupost sense compromís. A JAF Experts en Neteges ens adaptem a les teves necessitats, amb solucions personalitzades i la millor relació qualitat-preu. Truca’ns al 93 723 83 50 i descobreix-lo.

 

JAF Experts en Neteges

  C/ Lusitania, 22,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 723 83 50

Els nostres serveis

Distribucet