Empreses de neteja a Barberà del Vallès

Si vols qualitat en els teus serveis de neteja a Barberà del Vallès, confia en la nostra empresa

Empreses de neteja a Barberà del Vallès

A JAF Experts en Neteges ens hem convertit en un referent de les empreses de neteja a Barberà del Vallès. En la nostra dilatada experiència (de més de 40 anys) se sumen un equip de professionals qualificats i en permanent formació i els millors mitjans tècnics del sector. Confiar en nosaltres és garantia d’èxit.

A JAF Experts en Neteges som seriosos, responsables, puntuals i de confiança. Treballem amb eficàcia i rapidesa. Amb la nostra empresa de neteja a Barberà del Vallès tindràs la seguretat d’estar en bones mans.

 

Descobreix els nostres serveis de neteja a Barberà del Vallès

Empreses de neteja a Barberà del Vallès hi ha moltes, però poques t’ofereixen una cartera de serveis tant amplia com la nostra. A JAF Experts en Neteges estem especialitzats en:

  • Manteniment de neteja per a tota classe d’instal·lacions: comunitats de veïns, naus industrials, garatges, estacionaments… Amb freqüència diària, bisetmanal, quinzenal o mensual, tu decideixes.
  • Neteges de fi d’obra després de construccions i reformes. Ens encarreguem que tot quedi relluent. Estem al servei de clients particulars, promotors i constructors d’habitatges.
  • Neteja de grafitis en diferents superfícies (fins i tot vidres) i aplicació de tractaments específics per al manteniment de les zones tractades.
  • Poliment i abrillantat de sòls i parets de diferents materials: marbre, terratzo, pvc, granit, linòleum… Aconseguim que els paviments quedin tan brillants i relluents com el primer dia.
  • Neteja de vidres i d’ascensors panoràmics amb aigua osmotitzada, sense utilitzar detergents que puguin danyar la seva superfície.
  • Servei de bugaderia. Eliminem qualsevol taca o resta de brutícia en peces, cortines, catifes o tapisseries. A més, realitzem tractaments específics sobre moquetes i entapissats.
  • Servei de contenidors higiènics per a recollida de compreses en WC. Possibilitat de subministrament de material higiènic sanitari.
  • Neteja i desinfecció de coronavirus

Si busques empreses de neteja a Barberà del Vallès, contacta amb nosaltres i sol·licita pressupost sense compromís. A JAF Experts en Neteges ens adaptem a les teves necessitats, amb solucions personalitzades i la millor relació qualitat-preu. Truca’ns al 93 723 83 50 i descobreix-lo.

 

Abrillantats a Barberà del Vallès

Empresa de neteja amb serveis a Barberà del Vallès per a poliments i abrillantats

El pas del temps i, sobretot, el trànsit diari fa que els sòls estiguin sotmesos a un desgast continu, per això els serveis de la nostra empresa d’abrillantats a Barberà del Vallès poden resultar-li molt útil. A JAF Experts en Neteges ens encarreguem que els teus[...]


Neteja de comunitats a Barberà del Vallès

Consells per encertar en l’elecció d’una empresa de neteja de comunitats a Barberà del Vallès

Una de les decisions més importants a les quals ha d’enfrontar-se tot grup de veïns és a qui contractar per la neteja de comunitats a Barberà del Vallès. I és que la correcta elecció de l’[...]


Deixa a les nostres mans la neteja i desinfecció del teu centre de treball

La crisis sanitaria por el coronavirus ha puesto en jaque a la población de nuestro país y de todo el mundo, que se afanan por mantener sus manos limpias constantemente y por evitar el contagio de este virus, altamente infeccioso.[...]