Neteja i desinfecció de coronavirus a Granollers

A Jaf Experts en Neteges oferim un servei professional de neteja i desinfecció de COVID-19 a Granollers, Barcelona

Neteja i desinfecció de coronavirus a Granollers

La pandèmia mundial provocada per la COVID-19 ha canviat la manera de veure les coses, les tècniques de neteja i, en definitiva, la manera de viure el nostre dia a dia. Ara és més necessari que mai disposar d'un servei de neteja professional, seriós i eficient, ja que la salut de totes les persones està en joc. Ja no és només una qüestió d'higiene o imatge, sinó un tema de salut col·lectiva. A Jaf Experts en Neteges estem especialitzats en la neteja i desinfecció de coronavirus a Sabadell així que podem donar-te la resposta que esperes perquè el teu centre de treball, oficina o edifici estigui lliure de virus i gèrmens.

Neteja i desinfecció de coronavirus amb ozó

La neteja i desinfecció de coronavirus que realitzem a la nostra empresa es basa en l'ozó, és a dir, que utilitzem aquest element per a acabar amb els virus i gèrmens de l'ambient. L'ozó és dels pocs elements que respon a les actuals normes de sanitat i permet l'eliminació completa de microorganismes, elements al·lergògens, bacteris, contaminants químics i olors.

La neteja d'empreses, centres comercials, col·legis, oficines, centres educatius, centres esportius i comerços que fem a Jaf Experts en Neteges a Granollers redueix fins a un 98% les possibilitats de contreure malalties i el seu contagi, no només de coronavirus, sinó qualsevol altra malaltia provocada per un virus. L'ozó no deixa de ser un gas format per tres àtoms d'oxigen, per la qual cosa a causa d'aquesta estructura molecular es descompon en un ió d'oxigen O i en una molècula d'oxigen O2. Això elimina els virus i gèrmens que es trobin en l'estada i no perjudica per a res a les persones. Confia en el nostre sistema, ja que és completament segur i fiable.

Desinfecció de coronavirus en empreses al llarg de tota Barcelona

Sabem que per als nostres clients l'efectivitat i la seguretat són fonamentals avui dia, per això et garantim excel·lents resultats. Fa molts anys que treballem en el sector i sempre ens hem adaptat als canvis i necessitats que ens han demandat els nostres clients. Si necessites eliminar olors molt fortes en la teva empresa, garantir la seguretat de l'aire i desinfectar tots els racons, confia en nosaltres.

El nostre servei de neteja i desinfecció de coronavirus no només està disponible a Granollers, sinó que ens desplacem a pràcticament qualsevol zona de la província de Barcelona, com Terrassa, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Rubí o Sant Cugat del Vallès entre altres municipis.

DESITJO AMPLIAR INFORMACIÓ