Neteja i desinfecció de coronavirus a Terrassa

A Jaf Experts en Neteges realitzem neteges professionals d’espais amb ozó. Manté el teu espai de treball lliure de coronavirus

Neteja y desinfecció de coronavirus a Terrassa

La correcta neteja i desinfecció d’espais de treball, superfícies comercials i llocs de concurrència pública s’ha tornat més necessari que mai amb la crisis sanitària provocada pel coronavirus. Si vols treballar en un entorn completament segur, el millor és que contractis una empresa de neteja professional, seriosa i que et garanteixi els millors resultats i aquesta empresa és Jaf Experts en Neteges. T’oferim un servei exclusiu dedicat a la neteja i desinfecció de coronavirus a Terrassa. Posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que hem publicat a la nostra pàgina web i demana’ns més informació sobre aquest o qualsevol altre servei relacionat amb la neteja, desinfecció i manteniment d’espais.

La neteja i desinfecció de coronavirus que desenvolupem és a basa d’ozó, una de les mesures més segures que existeixen ara mateix. L’ozó permet tenir diverses estades controlades, netes i lliure de gèrmens. El nostre treball consisteix, bàsicament, a eliminar microorganismes, virus, bacteris i una altra sèrie d’elements nocius de l’aire i això ho fem mitjançant un procediment concret per al qual estem autoritzats i del qual disposem dels mitjans i eines necessàries.

Característiques de la neteja i desinfecció de coronavirus amb ozó

L’ozó té propietats desinfectants que són fins i tot superiors a les del clor o oxigen i que redueixen fins a un 98% les possibilitats de contractar diferents malalties. A més, l’ozó és completament inofensiu per a l’ésser humà, de manera que no hi ha cap problema en utilitzar-lo en espais que hagin de ser ocupats per a persones en aquest moment o instant justament posteriors. A més, es tracta d’un mètode de desinfecció que és respectuós amb el medi ambient, ja que no contamina, per la qual cosa segueix a la perfecció les directrius de respecte que anem aplicant a Jaf Experts en Neteges.

La neteja i desinfecció de coronavirus que desenvolupem a la nostra empresa és perfecta per a pràcticament qualsevol lloc de treball o espai. Tan sols has de trucar-nos, comentar-nos el que vulguis i acudírem el dia i hora acordat. Alguns dels llocs que desinfectem amb ozó són els següents: oficines, aules, sales d’espectacles, llocs públics i privats, guarderies infantils, naus industrials, centres sanitaris i cambres frigorífiques, entre altres.

Desinfecció de coronavirus a Catalunya

Recorda que a Jaf Experts en Neteges treballem en bona part de la geografia catalana, amb destacada presència a Terrassa, Rubí, Granollers, Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Cugat del Vallès. Truca’ns i deixa’ns mantenir netes i lliures de coronavirus a les teves instal·lacions. T’oferim una eficàcia garantida.

ESPAIS LLIURES DE CORONAVIRUS

La millor solució per mantenir un espai lliure de coronavirus és mitjançant la neteja amb Ozó. Som una empresa pionera en aquest tipus de desinfecció

Sol·licitar pressupost a mida