Neteja i desinfecció de coronavirus a Ripollet

A Neteges Jaf som experts en la neteja i desinfecció específica de coronavirus en tota mena d’espais. Treballem a Ripollet

Neteja i desinfecció de coronavirus a Ripollet

La correcta neteja i higienització d’empreses, espais i habitatges s’ha convertit en una cosa fonamental, sobretot arran de l’aparició a escala mundial de la pandèmia provocada pel coronavirus. A Neteges Jaf ens hem adaptat ràpidament a aquesta nova situació i t’hem proposat solucions efectives per acabar amb el virus i bacteris presents tant a l’aire com sobre les superfícies.

Si estàs intentant localitzar a una empresa especialitzada en la neteja i desinfecció de coronavirus a Ripollet que s’adapti al que necessites i t’ofereixi solucions ràpides i eficaces, tens davant de tu a la candidata perfecta: Neteges Jaf. Posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que et proporcionem a la nostra pàgina web i et donarem un pressupost a mida sense cap mena de compromís.

Eficàcia de la desinfecció amb ozó.

La desinfecció amb ozó s’ha convertit en una de les tècniques més eficaces per acabar amb el virus i bacteris de l’ambient. Això es deu al fet que el poder de l’oxidació és tan potent que aconsegueix descompondre pràcticament al moment els bacteris i els ingredients causants de la mala olor.

Per exemple, les neteges i desinfeccions de coronavirus que realitzem a l’aire a Neteges Jaf són dues vegades més potents que el clor. A més, la frescor que deixa a la zona es pot mantenir durant molt més temps. Si el que desitges és mantenir un espai de treball segur i net, confia en els nostres professionals. A més, a la nostra empresa de neteja també t’oferim una altra sèrie de serveis, com el manteniment d’edificis, neteja de sòls o neteja de vidres, entre altres.

Empresa de neteja a la província de Barcelona

Una altra dels avantatges que posem a la teva disposició en la nostra empresa de neteja i desinfecció de coronavirus a Ripollet és que ens traslladem a qualsevol zona de la geografia catalana. Tenim una destacada presència en la província de Barcelona, en llocs com Mollet del Vallès, Sabadell, Granollers o Cerdanyola, entre altres.

Tècnicament, la desinfecció amb ozó es denomina ' bacteriòlisis', que no és més que aplicar oxigen per destruir i/o descompondré les membranes cel·lulars de les cèl·lules contaminants. Aquest sistema és eficaç amb el virus, bacteris i bacils de diferents modalitats.

Empresa especialitzada en el manteniment d’empreses a Barcelona

A Neteges Jaf oferim tota classe de serveis relacionats amb la neteja, desinfecció i manteniment d’edificis i empreses a tota la província de Barcelona. Demana’ns informació sense compromís.

VULL MÉS INFORMACIÓ