Neteja i desinfecció de coronavirus a Barberà del Vallès

Deixa a les nostres mans la neteja i desinfecció del teu centre de treball

Neteja i desinfecció de coronavirus a Barberá del Vallès

La crisi sanitària pel coronavirus ha posat en alerta a la població del nostre país i de tot el món, que s’afanen per mantenir les seves mans netes constantment i evitar el contagi d’aquest virus, altament infecciós. Una de les millors formes de mantenir tots els espais completament desinfectats és contractant els serveis dels professionals que es dediquen a això i que estan altament preparats. Una de les empreses destacades en la neteja i desinfecció de coronavirus a Barberà del Vallès és Jaf Experts en Neteges. Truca’ns ara mateix, demana’ns més informació o directament contracta els nostres serveis i garanteix la màxima seguretat als teus treballadors, clients i veïns. Nosaltres ens encarreguem de tot i vetllem per la correcta neteja de les nostres instal·lacions.

Desinfecció d’empreses i oficines

El servei de neteja i desinfecció de coronavirus a Barberà del Vallès que posem a la vostra disposició està dirigit, exclusivament, a comunitats de propietaris i veïns, empreses, oficines, despatxos professionals, clíniques, fabriques i qualsevol altre espai de treball o de trànsit de persones.

Com ja sabràs, el virus Covid-19 es transmet a través de les petites secrecions respiratòries (gotes diminutes) que tots nosaltres produïm quan esternudem o tossim. Aquestes gotes cauen sobre les diferents superfícies, com taules, teclats, cadires, màquines, sòls i romanen aquí sense que ho sapiguem. Se sap que els virus són capaços de romandre vius durant hores sobre aquestes superfícies, de manera que és de vital importància mantenir una correcta neteja, que eviti la propagació de contagis entre persones de la mateixa empresa o comunitat.

A Jaf Experts en Neteges atenem les teves trucades i acudim el dia i hora que ens indiquis. Abans d’iniciar el procés de desinfecció és important que el lloc estigui net de pols, brutícia i impureses, ja que llavors la desinfecció serà menys eficaç. Per descomptat, nosaltres també podem encarregar-nos d’aquesta neteja si així ens ho sol·licites. La desinfecció en si mateixa la realitzem amb lleixiu, barrejada amb aigua en les proporcions òptimes.

A Jaf Experts en Neteges realitzem la neteja i desinfecció de coronavirus en llocs de treball i comunitats de veïns. El treball es desenvolupa utilitzant la base de lleixiu per la desinfecció completa de tota classe de superfícies, com sòls, escales, poms de portes, taules, equips informàtics o portes, entre altres llocs. Confia en una empresa seriosa, preparada i amb una àmplia experiència professional en el sector.

Se sap que el lleixiu és el producte més eficaç en contra del coronavirus avui dia, ja que ningú ha desenvolupat encara un producte desinfectant específic per aquest virus. Per descomptat, els nostres tècnics de neteja acudiran al teu centre de treball completament equipats, protegits i amb tot el necessari per desenvolupar el treball en òptimes condicions d’higiene i seguretat en el treball.

Com saps, no només centrem els nostres esforços al voltant de Barberà del Vallès sinó que ens desplacem a pràcticament qualsevol racó de la geografia catalana, com Sabadell, Terrassa, Barcelona, Sant Cugat del Vallès o Rubí, entre altres. Demana’ns pressupost ara mateix i t’ho facilitarem sense cap mena de compromís; atenem totes les peticions, tant si són clients nostres com els que només necessiten aquest servei especial.

VULL DEMANAR PRESSUPOST