Neteja i desinfecció de coronavirus a Castellar del Vallès

A Jaf Experts en Neteges tindràs resultats amb el primer servei. Estem a Sabadell

Neteja i desinfecció de coronavirus a Castellar del Vallès

Mantenir l’espai de treball net durant tota la jornada és vital perquè la productivitat dels teus treballadors sigui millor, a més, podràs evitar possibles focus de bacteris o malalties innecessàries. Amb la pandèmia s’ha convertit en un dels pilars base de tots els centres professionals, per això a Jaf Experts en Neteges ens hem especialitzat en la neteja i desinfecció de coronavirus a Castellar del Vallès.

Contacta’ns per més informació!

Des de 1972 ens dediquem a la neteja d’oficines i locals, i des de llavors no hem deixat de desenvolupar tècniques per poder netejar cada espai i material amb el producte i delicadesa que necessita, el nostre principal objectiu és clar: millorar el teu entorn de treball. T’agradaria conèixer més coses sobre el nostre mètode?

Coneix la diferència entre neteja i desinfecció

Abans d’entrar en matèria, és necessari que coneguis les diferències d’aquestes dues paraules que en l’últim any i mig sembla que han pres el mateix significat.

Neteja

La neteja es caracteritza per l’ús de sabons i detergents amb aigua que ajuden a remoure la brutícia i gèrmens de la superfície i objectes.

Desinfecció

Una bona desinfecció consisteix en l’eliminació de virus i bacteris especifiques mitjançant l’ús de productes químics concrets.

A Jaf Experts en Neteges ens assegurem que la neteja i desinfecció de coronavirus en el teu negoci sigui eficaç. Estudiem els sistemes per al tractament de sòls, parets, vidres i ens comprometem a mantenir un espai segur, allunyat de bacteris, virus, brutícia i gèrmens.

Tècniques i productes contra el coronavirus amb Jaf Experts en Neteges

A la nostra empresa és important seguir els passos i recomanacions que les organitzacions oficials han anat donant sobre la desinfecció contra la covid, comptant sempre amb els productes i mètodes legals en el nostre país.

La desinfecció de persones i objectes és totalment diferent, per molt de gel hidroalcohòlic que utilitzis, aquest no serveis per a superfícies i uns certs materials. Per això, a Jaf Experts en Neteges ens hem basat en la llista de productes viricides autoritzats a Espanya, amb els quals el nostre personal professional especialitzat està autoritzat per esterilitzar el teu espai de treball.

El nostre mètode estrella de desinfecció de coronavirus és l’ozonització, mitjançant la qual realitzem un procés de més avançat d’oxidació per a eliminar la presència de qualsevol contaminant orgànic.

Jaf Experts en Neteges

Fem la neteja i desinfecció d’edificis, oficines, locals, comunitats, agències i habitatges. No hi ha repte que se’ns resisteixi! T’oferim un servei eficaç, segur i de qualitat. Estem a Sabadell, però ens desplacem per tota Barcelona, a què estàs esperant per trucar-nos?

Contacta’ns per més informació