Neteja i desinfecció de coronavirus a Lliçà de Vall

A Neteges Jaf protegim la teva empresa davant del coronavirus i altres virus i bacteris. Treballem a Lliçà de Vall

Neteja i desinfecció de coronavirus a Lliçà de Vall

L’aparició de la pandèmia mundial provocada pel coronavirus ha canviat la forma de viure, la manera de protegir-se i la manera de netejar de milions de persones al llarg del planeta.

Moltes empreses s’han adonat de la importància que ha de tenir un espai de treball ben desinfectat i a Neteges Jaf hem desenvolupat estratègies per a aconseguir-ho.

T’oferim un servei professional i eficient de neteja i desinfecció de coronavirus a Lliçà de Vall i altres àrees de Catalunya.

Un dels elements que han ocupat una posició destacada en aquesta lluita contra el virus ha estat l’ozó.

Abans es tractava d’un element gairebé desconegut per al públic en general i avui dia és habitual veure cartells en molts comerços, negocis i empreses en els quals informen que desinfecten cada dia amb ozó.

Si vols saber en què consisteix aquests tipus de neteja i desitges contractar els serveis dels millors professionals del sector, segueix llegint i contacta en qualsevol moment amb Neteges Jaf, la teva empresa de neteja de confiança a Catalunya.

En què consisteix la neteja i desinfecció d’espais amb ozó

Abans de desenvolupar en què consisteix la neteja amb ozó, creiem que és important que primer sàpigues en profunditat què és l’ozó exactament. L’ozó és un gas, la molècula del qual està composta per tres àtoms d’oxigen.

Aquests àtoms tenen un poderós efecte desodoritzant i bactericida, per això és comú que s’utilitzi per renovar l’aire d’atmosferes amb un gran tràfec de persones al llarg del dia. A més, l’ozó també es fa servir per al tractament i l’esterilització de l’aigua.

A Neteges Jaf hem sabut adaptar als canvis i, conscients de la importància d’una bona desinfecció en empreses i oficines, hem desenvolupat un sistema de neteja en el qual l’ozó és el principal element.

El seu potent nivell d’oxidació ens permet acabar amb els virus i bacteris de l’ambient i renovar l’aire carregat després d’hores de treball o activitat.

Si desitges contractar el nostre servei de neteja i desinfecció de coronavirus a Lliçà de Vall, Sant Cugat del Vallès, Rubi, Castellar del Vallès o Cerdanyola del Vallès, posa’t en contacte amb nosaltres trucant al 937 238 350 o enviant un correu electrònic a la següent adreça: jafnetegesjaf.net i et donarem un pressupost a mida.

Recorda que amb Neteges Jaf pots contractar tan sols els serveis que necessites, tant si els vols de manera regular (per exemple, uns determinats dies a la setmana) o de forma puntual (com per exemple en el cas de la neteja d’habitatges de nova construcció). En qualsevol dels casos sempre t’oferim la màxima qualitat en el servei a un preu immillorable.

CONTACTA AMB NETEGES JAF