Neteja i desinfecció de coronavirus a Cerdanyola del Vallès

Confia en el servei de desinfecció de coronavirus que oferim en Neteges Jaf

Neteja i desinfecció de coronavirus a Cerdanyola

La neteja dels espais i zones comunes de treball és fonamental per a mantenir el correcte ordre i la salut, tant dels empleats com clients i visitants a la zona. En el cas que a més aparegui una pandèmia de caràcter global, que està afectant milions de persones en el món, fa més necessària que mai la tasca de tots aquells que es dediquen a la desinfecció i en Neteges Jaf ens hem adaptat a tots aquests canvis. T'oferim un servei seriós i professional de neteja i desinfecció de coronavirus a Cerdanyola del Vallès i altres zones de Catalunya, com Granollers, Barcelona, Llissá de Vall, Mollet del Vallès o Terrassa, entre altres àrees.

Productes homologats i específics per a la desinfecció de coronavirus

Per a acabar amb el coronavirus i una altra sèrie de virus i bacteris és necessari comptar amb dos elements clau: d'una banda amb productes de desinfecció de primera qualitat, que garanteixin l'eliminació de tots aquests elements nocius i, d'altra banda, un personal format i preparat, que sàpiga manipular aquests components i que tingui en compte totes les mesures de seguretat personal. A Neteges Jaf oferim un servei de desinfecció i neteja de coronavirus basat en un element: l'ozó. Això vol dir que usem l'ozó per a acabar amb els virus que hi hagi en l'ambient. S'ha demostrat que l'ozó és dels pocs elements que té una eficàcia acceptable en l'eliminació de bacteris, virus i contaminants químics i que al seu torn compleix amb les estrictes normes de qualitat dictades pels governs.

És fonamental la correcta desinfecció dels espais de treball i les zones que tenen un trànsit constant de persones al llarg del dia. Qualsevol acció suma per a acabar amb la presència de coronavirus en l'ambient.

Si traduïm aquesta teoria en xifres, es pot afirmar que la utilització de l'ozó en la neteja i desinfecció de coronavirus pot reduir fins a un 98% les possibilitats de contreure la malaltia. Tot això, per descomptat, tenint en compte també les normes dictades per les autoritats governamentals de distanciament social i protecció individual. Si vols tenir un centre de treball, oficina, despatx o consulta lliure de virus i bacteris i garantir als teus treballadors la màxima seguretat en el seu lloc de treball, truca a Neteges Jaf i escolta tot el que podem fer per tu.

NETEJA I DESINFECCIÓ DE CORONAVIRUS A CERDANYOLA DEL VALLS

Contacta amb nosaltres i demana'ns informació, te la donarem sense compromís. A Neteges Jaf som experts en la neteja i desinfecció d'espais tant públics com privats

DEMANA'NS INFORMACIÓ ARA MATEIX