Neteja fi d’obra a Sabadell

Amb una neteja professional de fi d’obra podràs gaudir al més aviat possible de les teves noves instal·lacions

Neteja fi d’obra a Sabadell

Acabes d’acabar una reforma a casa i no saps per on començar a netejar? Han executat obres a la teva empresa i vols contractar una empresa de neteja professional? A Jaf Experts en Neteges portem a terme la neteja de fi d’obra a Sabadell. Oferim un pressupost personalitzat.

Consulta’ns

 

A la nostra empresa portem prop de cinc dècades dedicant-nos a la neteja i desinfecció d’espais, sigui a nivell industrial o particular. Comptem amb una gran plantilla ben formada en cada un dels tractaments i productes que utilitzem. Sòls, façanes, parets, escales, vidres… Ens ocupem de tot!

El nostre valor resideix en l’experiència i la satisfacció dels nostres clients

Coneixem les claus per a una neteja de fi d’obra impecable

Resulta imprescindible comptar amb una empresa especialitzada d’obres i reformes. Restes de guix, pols, pintura, resina…. A Jaf Experts en Neteges coneixem bé els tractaments per retirar aquesta classe de residus, t’agradaria contractar els nostres serveis? És molt senzill! Des de la nostra empresa t’ajudem pas a pas perquè puguis gaudir de les teves noves instal·lacions al més aviat possible.

Contacta’ns

Pots contactar amb nosaltres a través del formulari a la nostra pàgina web, per email (jaf@netegesjaf.net) o al nostre telèfon mòbil (619 750 069). Responem als teus dubtes al més aviat possible.
Estudi de l’espai

Ens desplacem fins a les teves instal·lacions per realitzar un estudi sobre l’espai, quants operaris necessitem i quins productes o tractaments utilitzarem, així com el temps que ens portarà.
Pressupost

Una vegada hem fet el diagnòstic, preparem un pressupost al més ajustat possible. Amb Jaff Experts en Neteges no hauràs de preocupar-te per res, fem una neteja de final d’obra a Sabadell completa i de qualitat.
Som-hi!

Quan hagis acceptat el pressupost establirem un dia en el calendari i ens ajustem als teus temps amb total flexibilitat. Estàs preparat per veure la teva empresa impecable? Confia en una empresa amb experiència!

Jaf Experts en Neteges, neteges professionals de fi d’obra a Sabadell

No hi ha residu que se’ns resisteixi! Els nostres tractaments estan lliures de substàncies tòxiques, complint amb l’ecoetiqueta de la Unió Europea, la certificació de qualitat i el respecte al medi ambient. Encara que el servei de neteja d’obres a Sabadell sigui puntual també realitzem el manteniment de tota classe d’instal·lacions.

Vull contactar amb Jaf Experts