Neteja de vidres a Sabadell

A Jaf Experts Neteges ens dediquem a la neteja de grans superfícies envidrades a Sabadell

Neteja de vidres a Sabadell

Busques una empresa professional que netegi grans superfícies de vidre? T’han fet un grafiti en el vidre del teu negoci a Sabadell? Amb JAF Experts en Neteges no hauràs de preocupar-te per res, ens encarreguem del servei integral de neteja de vidres a Sabadell.

Com empresa professional de neteja des de 1972, el nostre principal objectiu és millorar el teu entorn, atenint-nos a les teves exigències i especificades. Confia en una neteja i desinfecció òptima, rendible, segura i eficaç. Estudiem les instal·lacions i apliquem el millor tractament i productes per a cada classe de brutícia. Estàs pensant a contractar a un equip professional de neteja?

Contacta’ns, estem desitjant atendre’t

Neteja de vidres a Sabadell amb JAF Experts

A la nostra empresa ens prenem molt de debò l’organització i control del treball, per això comptem amb un equip humà competent, especialitzat i, a més, en constant formació. A JAF apliquem diferents tractaments i productes per la neteja de vidres a Sabadell, t’agradaria conèixer els nostres trucs per netejar vidres?

Des del poliment fins a la utilització d’aigua purificada, els nostres mètodes són ràpids i econòmics. Estem compromesos amb la teva seguretat i el medi ambient, per això comptem amb l’ecoetiqueta de la Unió Europea als nostres productes de neteja.

Neteges duradores amb màxima qualitat i garantia.

Neteja de vidres a Sabadell amb aigua osmotitzada, què és?

L’aigua purificada presenta grans avantatges enfront de la utilització de productes químics per la neteja de vidres a Sabadell i altres superfícies llises. Des de JAF Experts en Neteges cuidem de la teva salut, la dels nostres treballadors i del medi ambient.

Coneix els nombrosos avantatges de l’aigua osmotitzada per la neteja de vidres!

A penes conté minerals, per la qual cosa no deixa residus en assecar-se

És una aigua de gran qualitat i lliure de substàncies nocives

Ideal per la neteja de vidres i altres superfícies no poroses

Mètode molt més segur, ràpid i econòmic

Aigua lliure de productes químics i substàncies tòxiques

Com professionals de la neteja des de fa quasi cinc dècades, comptem amb tractaments per a cada classe de superfícies i per a cada classe de brutícia. Des del tractament de vidres amb grafitis a l’àcid fins a poliments i abrillantats en parets, sòls, sostres, escalesno tenim límit!

JAF Experts en Neteges, empresa de neteja professional

Àrees de fira, congressos, servei de bugaderia, neteja de vidres amb aigua osmotitzada… A la nostra empresa t’ajudem amb la neteja, desinfecció i higienització de qualsevol superfície de manera puntual o contractant un servei de manteniment, consulta les nostres tarifes! A què estàs esperant? Confia en els nostres més de 40 anys d’experiència.

Vull contactar amb JAF Experts en Neteges