Neteja d’obres a Sabadell

Servei de neteja integral per a les finalitzacions d’obres i reformes a Sabadell

Neteja d’obres a Sabadell

Els treballs de construcció i reforma d’habitatges, oficines o locals comercials omplen de brutícia i desaprofitaments aquests espais, per molta cura que es tingui durant aquests. Tot i que és lògic que els professionals recullin les restes de material i retirin les escombraries, la pols s’acumula sobre diferents superfícies, els sòls estan bruts, els vidres tenen taques de pintura… per això, en finalitzar es fa imprescindible contractar a experts de la neteja d’obres a Sabadell, com nosaltres.

VULL DEMANAR PRESSUPOST

A JAF Experts en Neteges ens encarreguem de que qualsevol casa o espai de treball quedi impecable després d’una obra o una reforma. I ho fem amb la màxima eficàcia i rapidesa, perquè l’inquilí pugui instal·lar-se com més aviat millor o els treballadors s’incorporin al més aviat possible al seu lloc de treball. Estem al servei tant de clients particulars com de constructores o promotors d’habitatges i oferim pressupostos personalitzats.

Per a això, abans de començar a treballar realitzem una inspecció del lloc. D’aquesta manera podem estimar el nombre de professionals que hauran d’encarregar-se de la neteja, els treballs que seran necessaris o el nombre d’hores estimades. Com a professionals de la neteja d’obres a Sabadell, comptem, a més, amb maquinària i productes especialitzats, apropiats per al tractament de diferents superfícies, com sòls, parets, portes o vidres. No dubtis a consultar-nos.

 

Neteja fi d’obra

jumbotron

Servei tot inclòs: operaris, productes, assegurances. Pressupostos ajustats. Màxima puntualitat. Garantia de qualitat. Disponibilitat els 365 dies de l’any.

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!

Mès servicios

Neteja de garatges a Sabadell

Neteja de garatges a Sabadell

Siguin públics o privats, els estacionaments són zones per les quals diàriament passen cotxes i persones. Un tràfec continu que es tradueix en pols, brutícia, residus, taques d’oli o marques de pneumàtics que no només afecten l’aspecte d’aquests espais, sinó que ho deterioren. Per això, si vols mantenir la higiene del teu pàrquing, res millor que comptar amb els serveis professionals d’una empresa de neteja de garatges a Sabadell, com la nostra.

Neteja de comunitats a Sabadell

Neteja de comunitats a Sabadell

Contractar una empresa de neteja de comunitats a Sabadell, com la nostra, suposa una important decisió per als propietaris d’aquesta. Triar als professionals adequats és imprescindible per garantir la conservació de les instal·lacions i el correcte estat de zones comuns com les escales, els portals, l’ascensor, els replans, les cambres d’escombraries, els patis o els pàrquings. A més, un adequat manteniment de l’edifici no només millora la seva imatge, també el seu valor econòmic.

Neteja de naus a Sabadell

Neteja de naus a Sabadell

Mantenir l’entorn de treball net i ordenat és fonamental, tant per a la mateixa productivitat del negoci com per la seguretat i la salut dels treballadors. No obstant això, no tots els espais resulten igual de fàcils de netejar, a causa de les seves dimensions. És el cas de les naus industrials o dels magatzems, la gran grandària fa necessària la intervenció d’una empresa com la nostra, especialitzada en serveis de neteja de naus a Sabadell.