Empresa de neteja a Barcelona

Neteja d’obres a Sabadell

Servei de neteja integral per a les finalitzacions d’obres i reformes a Sabadell

Neteja d’obres a Sabadell

Els treballs de construcció i reforma d’habitatges, oficines o locals comercials omplen de brutícia i desaprofitaments aquests espais, per molta cura que es tingui durant aquests. Tot i que és lògic que els professionals recullin les restes de material i retirin les escombraries, la pols s’acumula sobre diferents superfícies, els sòls estan bruts, els vidres tenen taques de pintura… per això, en finalitzar es fa imprescindible contractar a experts de la neteja d’obres a Sabadell, com nosaltres.

A JAF Experts en Neteges ens encarreguem de que qualsevol casa o espai de treball quedi impecable després d’una obra o una reforma. I ho fem amb la màxima eficàcia i rapidesa, perquè l’inquilí pugui instal·lar-se com més aviat millor o els treballadors s’incorporin al més aviat possible al seu lloc de treball. Estem al servei tant de clients particulars com de constructores o promotors d’habitatges i oferim pressupostos personalitzats.

Per a això, abans de començar a treballar realitzem una inspecció del lloc. D’aquesta manera podem estimar el nombre de professionals que hauran d’encarregar-se de la neteja, els treballs que seran necessaris o el nombre d’hores estimades. Com a professionals de la neteja d’obres a Sabadell, comptem, a més, amb maquinària i productes especialitzats, apropiats per al tractament de diferents superfícies, com sòls, parets, portes o vidres. No dubtis a consultar-nos.

 

Neteja fi d’obra

jumbotron

Servei tot inclòs: operaris, productes, assegurances. Pressupostos ajustats. Màxima puntualitat. Garantia de qualitat. Disponibilitat els 365 dies de l’any.

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!

JAF Experts en Neteges

  C/ Lusitania, 22,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 723 83 50

Els nostres serveis

Distribucet