Empresa de neteja a Barcelona

Neteja de naus a Sabadell

Servei integral per a la neteja de naus i espais industrials a Sabadell

Neteja de naus a Sabadell

Mantenir l’entorn de treball net i ordenat és fonamental, tant per a la mateixa productivitat del negoci com per la seguretat i la salut dels treballadors. No obstant això, no tots els espais resulten igual de fàcils de netejar, a causa de les seves dimensions. És el cas de les naus industrials o dels magatzems, la gran grandària fa necessària la intervenció d’una empresa com la nostra, especialitzada en serveis de neteja de naus a Sabadell.

A JAF Experts en Neteges ens encarreguem de deixar aquests espais impol·luts, eliminant tota la brutícia acumulada tant del mateix treball com pel pas del temps o la falta de manteniment. Portem a terme neteges d’altura a sostres, lluernes, vidres, façanes o columnes. També ens encarreguem dels sòls, siguin plàstics, de terrazzo, de marbre o de granit; els netegem, els polim i/o els abrillantem, segons el cas.

Com a professionals de la neteja de naus a Sabadell, comptem amb els mitjans tècnics i humans que fan falta per desenvolupar la nostra tasca amb totals garanties de qualitat. Amb nosaltres tindràs la seguretat de comptar amb una empresa responsable, que s’adapta al que necessites en cada moment. Realitzem neteges puntuals o de manteniment, podent acudir a les teves instal·lacions amb la freqüència que sigui necessària, diariament, una vegada per setmana, cada quinze dies o tots els mesos. Truca’ns al 93 723 83 50 per rebre més informació.

De professional a professional

jumbotron

Realitzem neteges industrials en profunditat. Actuem tant a les zones més transitades com en les de difícil accés, perquè tu i els teus treballadors gaudiu d’un entorn net, desinfectat i saludable.

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!

JAF Experts en Neteges

  C/ Lusitania, 22,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 723 83 50

Els nostres serveis

Distribucet