Neteja de naus a Sabadell

Servei integral per a la neteja de naus i espais industrials a Sabadell

Neteja de naus a Sabadell

Mantenir l’entorn de treball net i ordenat és fonamental, tant per a la mateixa productivitat del negoci com per la seguretat i la salut dels treballadors. No obstant això, no tots els espais resulten igual de fàcils de netejar, a causa de les seves dimensions. És el cas de les naus industrials o dels magatzems, la gran grandària fa necessària la intervenció d’una empresa com la nostra, especialitzada en serveis de neteja de naus a Sabadell.

VULL DEMANAR PRESSUPOST

A JAF Experts en Neteges ens encarreguem de deixar aquests espais impol·luts, eliminant tota la brutícia acumulada tant del mateix treball com pel pas del temps o la falta de manteniment. Portem a terme neteges d’altura a sostres, lluernes, vidres, façanes, columnes o escales a Sabadell. També ens encarreguem dels sòls, siguin plàstics, de terrazzo, de marbre o de granit; els netegem, els polim i/o els abrillantem, segons el cas.

Com a professionals de la neteja de naus a Sabadell, comptem amb els mitjans tècnics i humans que fan falta per desenvolupar la nostra tasca amb totals garanties de qualitat. Amb nosaltres tindràs la seguretat de comptar amb una empresa responsable, que s’adapta al que necessites en cada moment. Realitzem neteges puntuals o de manteniment, podent acudir a les teves instal·lacions amb la freqüència que sigui necessària, diariament, una vegada per setmana, cada quinze dies o tots els mesos. Truca’ns al 93 723 83 50 per rebre més informació.

De professional a professional

jumbotron

Realitzem neteges industrials en profunditat. Actuem tant a les zones més transitades com en les de difícil accés, perquè tu i els teus treballadors gaudiu d’un entorn net, desinfectat i saludable.

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!

Mès servicios

Neteja de garatges a Sabadell

Neteja de garatges a Sabadell

Siguin públics o privats, els estacionaments són zones per les quals diàriament passen cotxes i persones. Un tràfec continu que es tradueix en pols, brutícia, residus, taques d’oli o marques de pneumàtics que no només afecten l’aspecte d’aquests espais, sinó que ho deterioren. Per això, si vols mantenir la higiene del teu pàrquing, res millor que comptar amb els serveis professionals d’una empresa de neteja de garatges a Sabadell, com la nostra.

Neteja de comunitats a Sabadell

Neteja de comunitats a Sabadell

Contractar una empresa de neteja de comunitats a Sabadell, com la nostra, suposa una important decisió per als propietaris d’aquesta. Triar als professionals adequats és imprescindible per garantir la conservació de les instal·lacions i el correcte estat de zones comuns com les escales, els portals, l’ascensor, els replans, les cambres d’escombraries, els patis o els pàrquings. A més, un adequat manteniment de l’edifici no només millora la seva imatge, també el seu valor econòmic.

Neteja d’obres a Sabadell

Neteja d’obres a Sabadell

Els treballs de construcció i reforma d’habitatges, oficines o locals comercials omplen de brutícia i desaprofitaments aquests espais, per molta cura que es tingui durant aquests. Tot i que és lògic que els professionals recullin les restes de material i retirin les escombraries, la pols s’acumula sobre diferents superfícies, els sòls estan bruts, els vidres tenen taques de pintura… per això, en finalitzar es fa imprescindible contractar a experts de la neteja d’obres a Sabadell, com nosaltres.