Neteja de garatges a Sabadell

Servei integral per a la neteja de pàrquing i garatges a Sabadell

Neteja de garatges a Sabadell

Siguin públics o privats, els estacionaments són zones per les quals diàriament passen cotxes i persones. Un tràfec continu que es tradueix en pols, brutícia, residus, taques d’oli o marques de pneumàtics que no només afecten l’aspecte d’aquests espais, sinó que ho deterioren. Per això, si vols mantenir la higiene del teu pàrquing, res millor que comptar amb els serveis professionals d’una empresa de neteja de garatges a Sabadell, com la nostra.

VULL DEMANAR PRESSUPOST

A JAF Experts en Neteges portem a terme neteges integrals d’estacionaments d’habitatges particulars, comunitats de veïns, empreses o centres comercials. Ens encarreguem que aquestes zones quedin en perfectes condicions des del punt de vista estètic, però també del de la salut, amb intervencions per al seu sanejament i desinfecció.

Netegem a fons, amb precisió, rapidesa i eficàcia. Oferim pressupostos a mida, en funció de la mida del pàrquing, de la quantitat de vehicles o del tipus de treballs que s’hagi de realitzar.

Com especialistes en neteges de garatges a Sabadell comptem amb maquinària professional per a escombrar, fregar, aspirar, polir o abrillantar. Netegem a fons el paviment, les portes, les escales i les rampes d’accés; desengreixem taques d’oli i lubricants; higienitzem parets i altres elements als quals poden quedar adherida a la brutícia, buidem les papereres… Sempre amb els millors resultats, no dubtis en consultar-nos.

 

Manteniment de neteges en garatges

jumbotron

Ens adaptem a les particularitats de cada estacionament, després d’un estudi previ que ens permet determinar quines necessitats té cada un d’ells i amb quina freqüència hem de realitzar la neteja.

DEMANI PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!

Mès servicios

Neteja d’obres a Sabadell

Neteja d’obres a Sabadell

Els treballs de construcció i reforma d’habitatges, oficines o locals comercials omplen de brutícia i desaprofitaments aquests espais, per molta cura que es tingui durant aquests. Tot i que és lògic que els professionals recullin les restes de material i retirin les escombraries, la pols s’acumula sobre diferents superfícies, els sòls estan bruts, els vidres tenen taques de pintura… per això, en finalitzar es fa imprescindible contractar a experts de la neteja d’obres a Sabadell, com nosaltres.

Neteja de comunitats a Sabadell

Neteja de comunitats a Sabadell

Contractar una empresa de neteja de comunitats a Sabadell, com la nostra, suposa una important decisió per als propietaris d’aquesta. Triar als professionals adequats és imprescindible per garantir la conservació de les instal·lacions i el correcte estat de zones comuns com les escales, els portals, l’ascensor, els replans, les cambres d’escombraries, els patis o els pàrquings. A més, un adequat manteniment de l’edifici no només millora la seva imatge, també el seu valor econòmic.

Neteja de naus a Sabadell

Neteja de naus a Sabadell

Mantenir l’entorn de treball net i ordenat és fonamental, tant per a la mateixa productivitat del negoci com per la seguretat i la salut dels treballadors. No obstant això, no tots els espais resulten igual de fàcils de netejar, a causa de les seves dimensions. És el cas de les naus industrials o dels magatzems, la gran grandària fa necessària la intervenció d’una empresa com la nostra, especialitzada en serveis de neteja de naus a Sabadell.