Empresa de neteja a Barcelona

Neteja de garatges a Sabadell

Servei integral per a la neteja de pàrquing i garatges a Sabadell

Neteja de garatges a Sabadell

Siguin públics o privats, els estacionaments són zones per les quals diàriament passen cotxes i persones. Un tràfec continu que es tradueix en pols, brutícia, residus, taques d’oli o marques de pneumàtics que no només afecten l’aspecte d’aquests espais, sinó que ho deterioren. Per això, si vols mantenir la higiene del teu pàrquing, res millor que comptar amb els serveis professionals d’una empresa de neteja de garatges a Sabadell, com la nostra.

A JAF Experts en Neteges portem a terme neteges integrals d’estacionaments d’habitatges particulars, comunitats de veïns, empreses o centres comercials. Ens encarreguem que aquestes zones quedin en perfectes condicions des del punt de vista estètic, però també del de la salut, amb intervencions per al seu sanejament i desinfecció. Netegem a fons, amb precisió, rapidesa i eficàcia. Oferim pressupostos a mida, en funció de la mida del pàrquing, de la quantitat de vehicles o del tipus de treballs que s’hagi de realitzar.

Com especialistes en neteges de garatges a Sabadell comptem amb maquinària professional per a escombrar, fregar, aspirar, polir o abrillantar. Netegem a fons el paviment, les portes, les escales i les rampes d’accés; desengreixem taques d’oli i lubricants; higienitzem parets i altres elements als quals poden quedar adherida a la brutícia, buidem les papereres… Sempre amb els millors resultats, no dubtis en consultar-nos.

 

Manteniment de neteges en garatges

jumbotron

Ens adaptem a les particularitats de cada estacionament, després d’un estudi previ que ens permet determinar quines necessitats té cada un d’ells i amb quina freqüència hem de realitzar la neteja.

DEMANI PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!

JAF Experts en Neteges

  C/ Lusitania, 22,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 723 83 50

Els nostres serveis

Distribucet