Neteja d’escales a Sabadell

Estudiem el cas, establim un pla i duem a terme la neteja i desinfecció d’espais a Sabadell

Les escales, portals o zones comuns són alguns dels espais en els quals més trànsit de persones sol haver-hi. És per això que necessiten molta més atenció per la seva correcta neteja i higiene, ja que acabem arrossegant la brutícia del carrer en les nostres sabates o mans.

A JAF Experts en Neteges coneixem molt bé cada producte i mètode per realitzar la neteja d’escales a Sabadell. T’agradaria conèixer el nostre servei?

Aquests espais poden estar fabricats de diferents materials, des d’alumini a acer inoxidable, fusta o vidre, entre altres. Com experts en la neteja de diferents espais i superfícies, sabem quins productes químics han d’utilitzar en cada ocasió. Necessites un pressupost? Ho fem sense cap mena de compromís.

Fes-nos la teva consulta

Ens ocupem de la neteja i desinfecció de la teva escala a Sabadell

Triar als professionals adequats és imprescindible per garantir un bon servei. A JAF portem des de 1972 aportant solucions personalitzades per a cada un dels nostres clients, amb un equip qualificat, especialitzat i en constant formació. Estem preparats per a embellir i donar-los lluentor a les teves escales. Però, quin tipus de materials tractem des de JAF Experts en Neteges?

Des de la nostra empresa estudiem detalladament cada un dels casos. Elaborant un pla organitzat de treball i aportant les solucions necessàries per a la desinfecció i neteja d’escales a Sabadell. Fusta, vidre, rajoles i acer inoxidable són quatre dels materials més freqüents en escales i utilitzem productes específics en cada un d’ells.

A JAF no hi ha superfície que se’ns resisteixi. Eliminem la pols, les taques persistents i desinfectem cada zona de manera adequada. Antilliscants, ceres, abrillantadors… Tots els productes que fem servir comptem amb l’ecotiqueta de la Unió Europea. A què estàs esperant? Amb JAF Experts en Neteges tot són avantatges!

Contacta’ns per més informació

Coneix els avantatges de contractar els nostres serveis de neteja

Siguis un particular, empresa o comunitat de veïns. Oferim una extensa gamma de serveis personalitzats a cadascuna de les persones que els sol·liciten. Cuidant sempre del teu entorn de treball i complint amb les exigències i necessitats especifiques a Sabadell

Pressupost sense compromís i a mida
Tu tries el dia i l’hora
Servei ràpid amb personal qualificat
Solucions personalitzades
Rapidesa d’actuació
Complim amb la política de qualitat, medi ambient i seguretat

VULL CONTACTAR AMB JAF