Subministraments de neteja a Sabadell

Empresa a Sabadell de subministraments de neteja professional

Subministraments de neteja a Sabadell

A JAF Experts en Neteges no només ens encarreguem de deixar impecable el teu negoci, sinó que també posem al teu abast la més selecta oferta d’articles d’higiene professional i industrial, amb qualitat certificada i a preus sense competència. Comercialitzem subministraments de neteja a Sabadell per a diferents sectors, amb solucions personalitzades i articles que et permetran mantenir en perfecte estat les teves instal·lacions.

VULL DEMANAR PRESSUPOST

Si contractes el nostre servei de subministraments de neteja a Sabadell tindràs la possibilitat d’estalviar diners i guanyar en comoditat. Simplificaràs costos administratius i de seguiment, en poder unificar en un sol proveïdor (nosaltres), els serveis de neteja i el subministrament de material higiènic sanitari. Tindràs al teu abast diferents productes, com químics de neteja, cel·luloses industrials, útils de neteja...

  • Subministrament i reposició d’higiènics per a sanitaris i vestuaris.
  • Suports higiènics, cel·luloses i dispensadors.
  • Ambientadors, dosificadors i sabons líquids.
  • Serveis de contenidors amb germicida per a la higiene femenina (eliminació de compreses i tampons).
  • Protecció antigraffits.
  • Additius i tractaments ignífugs.

 

Què necessites?

jumbotron

Per a nosaltres la teva satisfacció és el més important. Si busques un subministrament de neteja en concret, no dubtis en consultar-nos; estem segurs que podrem ajudar-te.

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!

Mès servicios

Neteja de comunitats a Sabadell

Neteja de comunitats a Sabadell

Contractar una empresa de neteja de comunitats a Sabadell, com la nostra, suposa una important decisió per als propietaris d’aquesta. Triar als professionals adequats és imprescindible per garantir la conservació de les instal·lacions i el correcte estat de zones comuns com les escales, els portals, l’ascensor, els replans, les cambres d’escombraries, els patis o els pàrquings. A més, un adequat manteniment de l’edifici no només millora la seva imatge, també el seu valor econòmic.

Neteja d’obres a Sabadell

Neteja d’obres a Sabadell

Els treballs de construcció i reforma d’habitatges, oficines o locals comercials omplen de brutícia i desaprofitaments aquests espais, per molta cura que es tingui durant aquests. Tot i que és lògic que els professionals recullin les restes de material i retirin les escombraries, la pols s’acumula sobre diferents superfícies, els sòls estan bruts, els vidres tenen taques de pintura… per això, en finalitzar es fa imprescindible contractar a experts de la neteja d’obres a Sabadell, com nosaltres.

Neteja de naus a Sabadell

Neteja de naus a Sabadell

Mantenir l’entorn de treball net i ordenat és fonamental, tant per a la mateixa productivitat del negoci com per la seguretat i la salut dels treballadors. No obstant això, no tots els espais resulten igual de fàcils de netejar, a causa de les seves dimensions. És el cas de les naus industrials o dels magatzems, la gran grandària fa necessària la intervenció d’una empresa com la nostra, especialitzada en serveis de neteja de naus a Sabadell.