Neteja i desinfecció de coronavirus a Mollet del Vallès

Desinfectem i netegem en profunditat la teva oficina o empresa a Mollet del Vallès, Barcelona

Neteja i desinfecció de coronavirus a Mollet del Vallès

La neteja sempre ha estat un aspecte fonamental en l'àmbit de l'empresa i la indústria, però en temps de pandèmia encara més si cap. A Neteges Jaf t'oferim un servei seriós i professional de neteja i desinfecció de coronavirus a Mollet del Vallès i altres zones de Barcelona, com Cerdanyola del Vallès o Sant Cugat del Vallès, entre altres. Truca'ns avui mateix i demana'ns tota la informació que necessitis, te la facilitarem sense cap mena de compromís.

Sanejament i higienització mitjançant tractament d'ozó

El nostre servei de sanejament i desinfecció de coronavirus a Mollet del Vallès està centrat en la utilització de l'ozó com a element principal. Es tracta d'un producte molt utilitzat en el sector de la neteja i que encara és bastant desconegut per al públic en general. Permet l'eliminació de l'aire de tota classe de microorganismes, contaminants químics, elements al·lergògens, bacteris i, la qual cosa més interessa amb la COVID-19, l'eliminació dels virus.

La neteja que realitzem a Neteges Jaf està basada en l'ozó, que redueix fins a un 98% les possibilitats de contreure malalties mitjançant l'aire (o aerosols). Les seves propietats desinfectants són, de fet, superiors a les que té el clor o l'oxigen per què l'ozonització s'ha consolidat com la manera de purificar i descontaminar l'aire i l'aigua d'una forma més eficaç i ecològica al mateix temps.

L'ozó és un gas format per tres àtoms d'oxigen i que actua descomponent en un ió d'oxigen O en una molècula d'oxigen O2. Això desinfecta d'una forma totalment inofensiva per a les persones.

 

PROPIETATS DE L'OZÓ

Prevé l'aparició de microorganismes
Elimina les males olors
Elimina àcars
Acaba amb virus i bacteris

AVANTATGES DE L'OZÓ

Redueix el risc de contagi de malalties
Desodora l'ambient
Destrueix les toxines i els microbis

 

Si desitges contractar els nostres serveis de neteja i desinfecció de coronavirus a Mollet del Vallès posa't en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans publicats en aquesta pàgina web i et donarem la informació que ens demanis. Recorda, a més que la nostra empresa està especialitzada en neteges en general, per la qual cosa estem especialitzats en la neteja d'oficines, locals comercials, habitatges, façanes, edificis residencials i vidres, entre altres tasques.