Empreses de neteja d'oficines a Barcelona

Empresa de neteja professional per a oficines a Barcelona

Empresas de Neteja d’oficines a Barcelona

És a les oficines de les nostres empreses on passem una gran part del nostre dia a dia. Per aquesta raó, mantenir un ambient net i higiènic en el nostre lloc de treball és una cosa primordial. A Jaf de Neteges som conscients d’això, i per aquesta raó, comptem amb un ampli catàleg de productes i serveis de neteja, professionals experimentats i recursos propis, amb els quals assegurem solucionar aquestes necessitats. Si estàs buscant una empresa de neteja d’oficines a Barcelona, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Contractar servei de neteja d’oficines

A Jaf de Neteges garantim el millor servei de neteja i manteniment d’oficines de la Ciutat Condal. Amb el nostre equip de professionals i tecnològics podem oferir-te un servei personalitzat i concorde a les teves necessitats, d’acord amb la nostra política de qualitat, medi ambiental i seguretat i salut laboral.

Els nostres valors com empresa són la rendibilitat, seguretat i eficàcia. Apliquem tractaments de neteja ecològics que respecten el nostre entorn i que eliminaran la brutícia de la sala. Tenim com a objectiu, que el client pugui centrar-se en el seu negoci i despreocupar-se de la neteja d’oficines i despatxos.

Enfoca’t en el treball, deixa’ns la neteja a nosaltres!

Què inclou el servei de neteja d’oficines comercials?

Aquestes són les àrees en les quals se centra la neteja d’oficines corporatives i les diverses tasques de les quals s’encarregaran els professionals de la neteja:

  • Tractaments en moquetes i entapissats.
  • Poliment i abrillantat del sòl.
  • Neteja de la pols.
  • Neteja amb aspiradora.
  • Neteja de banys i lavabo.
  • Reemplaçament de les bosses d’escombraries.
  • Neteja de finestres.
  • Neteja de vidres amb aigua osmotitzada, sense ús de detergents.
  • Abrillantats de parets de marbre.
  • Neteja d’equips d’oficina.

Servei de qualitat garantida

Confia en nosaltres per a qualsevol classe de neteja. Si poses a les nostres mans les tasques de neteja i manteniment de la teva oficina no et penediràs. Els nostres treballadors són autèntics professionals amb una capacitació integral per la neteja de qualsevol estada. Oferim els nostres serveis en diferents localitats de la zona, entre elles: Sabadell, Granollers, Terrassa, Rubí, Barberà del Vallès i Sant Cugat del Vallès.

El nostre treball només finalitzarà quan estàs completament satisfet. A què estàs esperant per trucar-nos?

Demana el teu pressupost sense compromís!