Empresa de neteja a Barcelona

Netegem i mantenim la teva comunitat, oficina, local o nau

Empresa de neteja a Barcelona

Busques una empresa de neteja a Barcelona? A Jaf Experts en Neteges oferim els nostres serveis professionals destinats a la neteja a fons i manteniment de comunitats de veïns i oficines o empreses.

Amb la nostra empresa de neteja a Barcelona podràs estalviar diners i guanyar comoditat. Com? Gràcies a la nostra oferta de neteja integral, no hauràs de buscar diferents empreses, ja que des de Jaf Experts en Neteges ens encarreguem de les zones comunes més senzilles, així com d’aquelles més complexes com són els jardins, pàrquing, cambra d’escombraries, sales de comptadors, façanes o teulats.

DEMANA EL TEU PRESSUPOST

Servei de neteja de comunitats a Barcelona

Podràs encarregar-nos tota classe de serveis de neteja i manteniment de portals i comunitats de veïns. Aquí et deixem una llista dels més demandats:

  • Escales i baranes
  • Ascensors
  • Porxos, replà, passadissos i diferents zones d’accés
  • Terrasses i terrat
  • Façanes
  • Teulades
  • Estacionaments
  • Piscines i zones verdes de jardí

També pots consultar el servei de la neteja de moquetes, catifes, sofàs o mobiliari que formi part de la teva comunitat.

Servei de neteja per empreses a Barcelona

La neteja és fonamental per garantir el bon curs en la tasca dels teus treballadors. Un entorn net i cuidat aconseguirà més productivitat. Depenent de la classe d’empresa haurà de realitzar diferents classes de neteja:

Neteja d’oficines

El servei de neteja d’oficines abasta aquelles tasques més senzilles com la neteja general de sòls, banys, mobiliari, equips informàtics, miralls, finestres… fins a les més complexes com ascensors, extintors, façanes i vidres, instal·lacions elèctriques, aparells i sistemes de climatització… I tot el que necessites!

Neteja de locals com botigues o bars

A pesar que aquesta tasca sol relegar-se als mateixos treballadors, si optes per contractar una empresa de neteja a Barcelona com la nostra, et garantiràs els millors resultats. A qui passarà desapercebut aquest aparador brillant i impol·lut o l’oportunitat de gaudir d’un menjar amb amics amb tot super net? Inclòs el bany!

Neteja de naus industrials a Barcelona

Sens dubte, la neteja de naus industrials és una de les tasques més complexes per aquelles persones que no compten amb l’equip tècnic i professional específic. A més, és molt important per la salut dels teus treballadors. Desde Jaf Experts en Neteges realitzem la neteja integral de naus industrials en altura per a sostres, badalots, vidres, façanes o columnes, entre altres. Fins i tot abrillantem el sòl!

Ja coneixes algunes de les prestacions que pots contractar per un preu molt competitiu a la nostra empresa de neteja a Barcelona, Jaf Experts en Neteges. A què esperes per preguntar-nos? A més, també posem a la teva disposició un servei de neteja per a fi d’obres i reformes.