Neteja d’oficines a Barcelona

Som especialistes en la neteja d’oficines, habitatges i llocs de pas a Barcelona

Neteja d’oficines a Barcelona

La neteja dels espais públics, llocs de treball i zones de pas és fonamental per mantenir la correcta higiene del lloc i, sobretot, la salut de tots els individus que romanen en aquestes zones cada dia, de forma puntual o permanent. A Jaf Experts en Neteges som especialistes en el manteniment i neteja d’oficines a Barcelona i municipis propers com Sabadell, Terrassa, Granollers, Rubí i Sant Cugat del Vallès, entre altres.

Per a nosaltres la qualitat en el servei està per damunt de tot, per això complim amb totes les peticions i exigèncias dels nostres clients, en base també a la política de seguretat i salut laboral que tenim posada en marxa. Per a nosaltres els espais nets de treball són la nostra principal prioritat i alguna cosa en el que treballem en el nostre dia a dia. Utilitzem els mitjans tècnics més nous del sector, així com productes de neteja que respecten el medi ambient. A més, tots els nostres treballadors estan preparats per la realització de qualsevol tasca i compta amb una àmplia experiència laboral en el sector.

SERVEIS PRESTATS EN LA NETEJA D’OFICINES

Són moltes les tasques que es poden realitzar al voltant d’una oficina o empresa, sempre respectant els espais de treball i els horaris dels treballadors (nosaltres hem de ser com espies, no se’ns ha de veure, però s’ha de notar que hem estat aquí). A més, cada empresa és un món i a Jaf Experts en Neteges ens adaptem a les necessitats que tingui cadascuna d’elles. En resum, algunes de les tasques que es poden contractar entorn del treball són les següents:

NETEJA DE SÒLS

Ens encarreguem d’escombrar i fregar totes les superfícies de l’oficina, de manera que llueixi net i brillant. Recorda que un espai completament net és un espai saludable.

NETEJA DE BANYS I CUINES

Moltes de les empreses i oficines a les quals acudim tenen en les seves instal·lacions banys, cuines, sales de descans i menjadors, on la neteja és quasi més important que a la resta de les estades. Utilitzem productes específics de màxima desinfecció d’aquests llocs.

ALTRES TASQUES

El servei de neteja d’oficines a Barcelona que realitzem a Jaf Experts en Neteges inclou altra sèrie de serveis, que passen desapercebuts en moltes ocasions, però que són igual d’importants que la resta. Estem parlant de netejar la pols de les taules dels treballadors, buidar les papereres, neteja de vidres i miralls i una llista encara molt més llarga.

Si desitges demanar-nos informació sobre els serveis que oferim, les nostres tarifes així com qualsevol altra cosa, posa’t en contacte amb nosaltres ara mateix i et donarem informació sense cap mena de compromís. A Jaf Experts en Neteges estem per ajudar-te en tot el que puguem.