Neteja fi d'obra a Terrassa

Realitzem la neteja integral en els habitatges recentment construïts

Limpieza fin de obra en Terrassa

La il·lusió per mudar-te a la teva nova llar quan tens un habitatge recentment construït o passar a les noves oficines del teu negoci requereixen una neteja exhaustiva. A JAF Experts en Neteges ens encarreguem de la neteja de fi d'obra a Terrassa perquè no hagis de preocupar-te de res més que la mudança.

Elaborem una neteja integral de tota la brutícia que ha generat la construcció del teu nou habitatge o la reforma de les teves instal·lacions. Eliminem totes les restes de pols i la brutícia acumulada en el sòl, sostres, parets o vidres amb l'ús dels materials adequats. Els nostres tractaments lliures de substàncies tòxiques compten amb la certificació de qualitat i de respecte al medi ambient i l'ecoetiqueta de la Unió Europea.

Estudi de l'espai adaptat per a la teva neteja de fi d'obra

Els professionals de JAF Experts en Neteges es desplacen fins a les teves instal·lacions per a realitzar un estudi de l'espai i conèixer quants operaris són necessaris, quin material necessitaran i quant temps trigaran a fer els treballs.

D'aquesta manera t'oferirem un pressupost ajustat a les teves necessitats de neteja de fi d'obra a Terrassa i ens ajustarem als teus temps amb la màxima flexibilitat.

Com a empresa de neteja amb més de cinc dècades d'experiència en comunitats de veïns, oficines, garatges, escoles o neteja industrial, estem acostumats a utilitzar les millors tècniques de desinfecció i neteja integral. Tot gràcies a l'ús de maquinària especialitzada en mans dels millors professionals.

Si acabes de construir o reformar el teu nou habitatge o les instal·lacions del teu negoci, despreocupa't de la tediosa neteja de fi d'obra i deixa-ho en mans dels millors professionals. Obtindràs un resultat òptim adaptat a les teves necessitats particulars.